Edulab je startup posvećen inovativnim rješenjima u online poduci i transferu znanja

Edulab d.o.o. je novoosnovani startup koji želi proširiti svijest o važnosti obrazovanja te potaknuti i podržati održavanje online edukacija i instrukcija u vremenu koje vama odgovara i s lokacije na kojoj se nalazite, čime ćete uštedjeti i vrijeme i novac, ali i dodatno usavršavati svoje digitalne vještine što je u današnje vrijeme od velike važnosti za sve dobne skupine. Za održavanje e-instrukcija u realnom vremenu putem audio-video veze, pomoć i rješenje EduLab nudi svojom online platformom za dogovaranje i održavanje e-instrukcija gdje god se nalazili.

Team Edulaba sastoji se od pokretačice ideje i direktorice Vanje Žižić, programerskog znalca Mateja Marića i marketinškog entuzijasta Tee Dimić.

Tvrtka Edulab d.o.o. u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Inovacije novoosnovanih MSP-ova – II faza“ iz programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. provodi projekt pod nazivom „Online platforma za transfer znanja u realnom vremenu“. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Provedba projekta započela je 1. rujna 2019., a trajanje projekta je 12 mjeseci, odnosno do 1. rujna 2020. godine.